Развлекателен парк и пещера Леденика

Развлекателния парк и това което е останало от пещерата Леденика е поредния пример за безумно изразходвани над 5 милиона лева. Вижте как изглеждат фигури на “приказни герои” за които са похарчени по 5765 лв. за всяка, като при това пътят водещ до атракциона е оставен в окаяно състояние.
Чувал съм, че през нощта приказните герои оживяват. Монтираната ТОЧНО зад стълб за осветление Баба Яга е нагледно доказателство за това, защото метлата ѝ е счупена и явно при някое от превъплащенията си е фъркала в доста нетрезво състояние. Сега горката старица държи в ръцете си нещо с доста неопределена и конфузна форма.

Като допълнение към това, самата пещера също не е пощадена и е тотално обезобразена, като от природна забележителност е превърната в АТРАКЦИОН. Много от образуванията в нея са потрошени при вкарването и монтажа на новите метални мостове, площадки, стълби, вадещо очите художествено LED осветление и “специални ефекти”. В голямата “Концертна” зала може да се “полюбувате” на веещи се на опънат канап прилепи и лазерно шоу на което може да завиди всяка пернишка дискотека. В малката пропаст вече изригва бутафорен вулкан! Над почти всеки прожектор, поради специфичния цвят на светлината са се развили малки горички от мъх.
Естествено, снимането в пещерата е забранено (с изключение на една кратка контролирана фото пауза на излизане) за да не може да се показва резила, пред външния свят.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Top