Въжен тролей в El Fortin, Винялес

Ако сте любители на нестандартните преживявания, въженият тролей над кубинската “джунгла” представлява вълнуващо приключение, което обединява адреналин и красота на природата.

El Fortin Canopy Tour представлява поредица от 4 трасета провиращи се между гъстата растителност или разкриващи невероятна гледка към заобикалящата ви долина.
Това, което приятно ме изненада още в самото начало беше екипировката и оборудването – всичко беше на “Petzl” (от сбруите до каските, от лените до карабинерите и макарите). Това беше и единственият “въжен тролей”, на който ни оборудваха с дебели кожени ръкавици, като единствена възможност за контрол на скоростта (не че имаше нужда) по време на спускането.
От съображения за сигурност, бяхме помолени да оставим всички раници, фотоапарати, телефони и други предмети, които можеха да ни наранят, заплетат, попречат или просто изпаднат… Единствено GoPro-то мина успешно “”security check-a” и за моя радост беше допуснато свободно до трасето, така че снимките са от него. 😉

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Top