Етикети: хижа Мечит

Ски писта Говедарци

Ски пистата е с дължина 1500м, а ски-влека тип паничка е с дължина 1300м. Има и детски влек с дължина 250м.

Ски писта Говедарци

Ски пистата е с дължина 1500м, а ски-влека тип паничка е с дължина 1300м. Има и детски влек с дължина 250м.

Top