Фестивал на автентичната кухня „Кулинарен историк“

Фестивала на автентичната кухня "Кулинарен историк", Копривщица
Фестивала на автентичната кухня "Кулинарен историк", Копривщица
Да Достъп с автомобил: Да
Добър асфалтов Пътища: Добър асфалтов
Паркира се край пътя Възможност за паркиране: Паркира се край пътя
Не До обекта има ходене пеш: Не
Свободен достъп Достъп: Свободен достъп
Да Подходящ за посещение с деца: Да
Да Възможност за хранене: Да
GPS координати:
42°38'10"E 24°21'37"E
GPS паркинг:
непосредствена близост
Време за ходене в посока:
непосредствена близост
Минимално време за посещение:
1:00 часа

Днес беше първото ни бягство от София за годината, а целта – фестивалът на автентичната кухня „Кулинарен историк“ в Копривщица.

Сред аромата на традиционни подправки и оживена атмосфера, имахме възможността да наблюдаваме как се приготвят две емблематични ястия – покрекло и шопска спържа, по старинни и изпитани рецепти.
Организаторите изпълниха обещанието си да покажат на живо магията на приготвянето на зимнина от месо и зеленчуци. Посетителите не само можеха да наблюдават процеса, но и да се включат активно, да опитат от кулинарните шедьоври и дори да закупят готови порции.

Трудност:
С автомобил
Заслужава ли си:
По-скоро ДА
Състояние:
Много добро

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Top