Off-road събор 2009, Приморско

На 3-6 септември 2009 година в Приморско се проведе Втори Национален събор на Off Road-Вulgaria.com*

Мероприятието се радваше на огромен интерес и участниците имаха възможност да участват в регламентирано състезание тип Траял с високопроходими автомобили по специално изградено за целта трасе. Едновременно с това посетителите имаха възможност да се запознаят с представянето на водещи фирми за доставка на оф-роуд оборудване и преработка на автомобили, фирми, представящи различно комуникационно, навигационно и въобще оборудване за автомобилите и свободното време. В програмата имаше множество конкурси за най-добре тунингован джип, за майсторско шофиране, състезание за теглене на джип и бирен фест.

За участниците и посетителите беше изключително добре организирана специална зона за къмпингуване.

В допълнение към страхотните емоции, забавления и много нови познанства, зоната на събора след приключването му остана по-чиста отколкото я заварихме, тъй като беше организирано почистване на използвания за целта терен и прилежащите му площи…

* Създаден през 2004 година, Off Road-Вulgaria.com е интернет портал с над 47 000 участници, който обединява любителите на оф-роуд спорта в различни форми – автомобили, мотоциклети, ATV, джетове, моторни шейни, велосипеди. Освен технически теми за спецификации, тунинг и ремонт на високопроходими превозни средства, на портала има дискусии върху различни теми като пътешествия, екология, изкуство, лов и риболов, военна техника и още десетки други.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Top