Buena Vista Social Club, Хавана

„Legendarios the Guajirito“ е проект за традиционна кубинска музика, който спасява, защитава и поддържа националните жанрове на кубинската култура като Danzon, Son, Mambo, Cha Cha Cha и Rumba, наред с други, които отличават Куба в целия свят.
Организаторите събират легендарни кубински музиканти, за да изпълняват песни от всички времена, живеещи в паметта на най-различни поколения. Има звезди, принадлежали на Buena Vista Social Club, Afro-Cuban All Stars, Bar Buena Vista, Cubanismo, Orquesta Aragon.

По време на изпълненията, местни танцьорки приканват публиката да се включва във “всеобщото веселие”.

За съжаление, нашето преживяване не бих го определил, като най-приятното…
Озвучаването беше пълна катастрофа (прекалено силно за помещението и небалансирано не се чуваше музика а някакъв ужасен шум и пищящи гласове на изпълнителите), обслужването не беше на очакваното ниво и като капак на всичко (въпреки, че специално предварително бяхме попитали дали ще може да се снима по време на спектакъла и бяхме получили уверение, че няма да има проблеми) когато седнахме на масите от охраната дойдоха и ни съобщиха, че снимането с фотоапарати е забранено, можело само с телефони…

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Top